International Career Day
verantwortlich: Julia Anton

Are you Master`s students of RWTH and interested in getting in touch with German and Dutch employers? This career fair aims at European & international students who are interested in an internship, master`s thesis or job entry. The participating companies are actively hiring students with European & international backgrounds. Get in touch with representatives and HR of up to 15 companies during company presentations, CV checks, workshops, networking at company booths. Participating companies are:
•    ASML
•    LyondellBasell
•    P&G
•    IMEC
•    VDI
•    Phenospex
•    LGM
•    Igus
•    Jobteaser
•    Corporis Medical
The event is organised by the Career Service of RWTH International Academy in cooperation with the Career Center of RWTH Aachen. The envisaged target groups are European & international master students of Electrical Engineering, Computer Science, Mechanical Engineering, Robotics, Material Science and Engineering, IT, Physics, Industrial Engineering, Civil Engineering, Environmental Engineering etc.

Date: 11.06.2019, 09.00-15.00 h
Registration: mandatory
Venue: Campus-Boulevard 30, 52074 Aachen
Fees: None

German Version

Sind Sie Masterstudentin oder Masterstudent und möchten gerne mit deutschen und niederländischen Arbeitgebenden in Kontakt kommen?
Diese Karrieremesse richtet sich an europäische und internationale Studierende, die ein Praktikum, eine Masterarbeit oder einen Einstiegsjob suchen. Die teilnehmenden Unternehmen rekrutieren gezielt europäische und internationale Studierende und Absolvierende.
Lernen Sie bis zu 15 Firmen kennen, die sich in Unternehmenspräsentationen, Lebenslauf Checks, Workshops und an Firmenständen vorstellen. Folgende Firmen nehmen teil:

•    ASML
•    LyondellBasell
•    Potentialparc
•    P&G
•    IMEC
•    VDI
•    Phenospex
•    LGM
•    Igus
•    Jobteaser
•    Corporis Medical

Die Veranstaltung wird von der International Academy gGmbH in Kooperation mit dem Career Center der RWTH Aachen organisiert. Die Zielgruppe sind Studierende der Elektrotechnik, Informatik, Maschinenbau, Robotik, Materialwirtschaft & Werkstofftechnik, Wirtschaftswissenschaften, Wirtschaftsingenieur- sowie Bauingenieur- und Umweltingenieurwesen, M.Sc. Data Analytics and Decision Science und M.Sc. Management and Engineering in Technology, Innovation, Marketing and Entrepreneurship.

Zeit: 11.06.2019, 09.00-15.00 h
Anmeldung erforderlich: ja